Zondag 17 december 2023 14:00

Alphense Goldies

De Alphense Goldies is een enthousiast koor, bestaande uit ca. 45 niet meer zo heel jonge leden. Met veel inzet en plezier zingt het koor Nederlands- en Engelstalige liederen. Het repertoire varieert van muziek uit the sixties en seventies tot meer hedendaags werk, met af en toe een uitstapje naar wat meer klassieke nummers, zoals Dona Nobis.

Het koor staat momenteel onder leiding van de inspirerende dirigent Harmen Cnossen. Hij begeleidt het koor op keyboard en wordt daarbij geassisteerd door twee gitaristen, Jan Pison en Rob van Zurk.

Tijdens het kerstconcert zullen de Alphense Goldies een afwisselend repertoire zingen. Het publiek zal kunnen genieten van een aantal kerstliederen, zoals bijvoorbeeld The Christmas Song, Happy Christmas War is Over, O Holy Night, Jingle Bells maar ook van What a Wonderful World, Edelweiss en Mag ik dan bij jou.

Nieuwe leden zijn van harte welkom!
Op dinsdagochtend van 10.15 – 11.45 uur is er repetitie in de grote recreatiezaal van Serviceflat Driehoorne aan de Uranusstraat. Nieuwe leden zijn van harte welkom.