zangles alphen aan den rijn

Zangles, Eline Welle, Boskoop

Ik zing al mijn hele leven. Met twee ouders in de muziek werd het bij mij met de paplepel ingegoten. Ik zong kinderliedjes, volksliedjes, popliedjes, Disneyliedjes… Vanaf mijn 11e kwam ik er achter hoe het is om klassieke muziek te zingen bij het Nationaal Kinderkoor. Later verkende ik ook het jazz repertoire.
Ik ging klassiek piano studeren aan het Conservatorium van Amsterdam, maar ben al heel snel overgestapt op een klassieke zangstudie.
De zangstem vind ik het mooiste en ontroerendste instrument dat er is. Het voelt fantastisch wanneer een toon echt vrij resoneert in je lijf.

Momenteel maak ik deel uit van de kernbezetting van het Nederlands Kamerkoor. Daarnaast zing ik als freelancer in allerlei verschillende projecten

Voor meer informatie over mij als zangeres nodig ik u uit een kijkje te nemen op mijn website: http://www.elinewelle.com  (biografie, video’s, audio).

Het menselijk instrument vind ik mateloos fascinerend.
Ik geef inmiddels ruim 10 jaar zangles aan kinderen, jongeren en volwassenen. Een van de leukste dingen vind ik om zelf te leren en om die kennis vervolgens weer over te dragen en anderen te inspireren.

Hou jij van zingen en van klassieke muziek? Ga je mee op een ontdekkingstocht naar jouw stem? Ik kan je helpen om je stem beter te leren kennen en hem verder te ontwikkelen. Iedereen is welkom! Beginners en gevorderden. Jong en oud.

Lesinhoud

 • houding
 • ademhalingstechniek
 • klankvorming (resonans, volume, vibrato, etc.)
 • oefeningen
 • repertoire
 • performance (ik begeleid je zelf op de piano)

We kunnen ook werken aan

 • tekstbegrip en uitspraak
 • begrip van de muzikale structuur
 • interpretatie
 • leren notenlezen en van blad zingen
 • gehoortraining
 • voorbereiden op audities
 • coaching van liedduo’s (zang en piano / zang en gitaar / zang en …)

Zangles Boskoop , Lesdagen/lestijden

Boskoop: Dinsdag
Alphen aan den Rijn: Maandag

Voor contact en/of meer informatie

Eline Welle
elinewelle@gmail.com
0653687043

Waar: Bibliotheek Boskoop, Raadhuisplein 3, 2771EK Boskoop
Inschrijven: https://nieuwemuziekschoolalphen.nl/formulier-boskoop/