Stress Release Singing

Stress Release Singing  

 

“Uit het hoofd, in het lijf”

Wist je dat zingen een heilzame werking heeft op je humeur en je gezondheid? Het zorgt er namelijk voor dat de aanmaak van stresshormonen wordt geremd en de aanmaak van gelukshormonen wordt bevorderd. Door de diepere ademhaling wordt je bloeddruk verlaagd en ontspannen je spieren. Een goed middel tegen stress en spanning dus. Klinkt dit jou als muziek in de oren? Dan is Stress Release Singing iets voor jou:

 

In deze wekelijkse sessies maken we gebruik van de helende en rustgevende werking van muziek en samenzang. We zingen in een kleine groep toegankelijke muziek in allerlei stijlen, tempo’s en ritmes. Van bekende popnummers tot folksongs en meditatieve muziek. Ook doen we oefeningen op muziek, gericht op ontspanning van het hele lichaam. Zo komt er weer energie en ruimte voor andere dingen.

 

Je hoeft geen ervaren zanger(es) te zijn om deel te nemen aan deze cursus. Je hoeft ook niet zang-technisch iets te presteren en we werken niet toe naar een einduitvoering. In het moment aanwezig zijn is waar het om gaat, uit het hoofd en in het lijf!

 

Informatie

Tijd: Woensdag van 19.00 – 19:45u

Periode: 25 september t/m december 2024 en februari t/m mei 2025

Leeftijd: vanaf 18 jaar

Aantal deelnemers: 4 a 5

Tarief per 12 lessen €192,- inclusief BTW

 

Schrijf je onder de foto in via het formulier 

Vragen & contact:

Zangcoach: Louise Hensen 

Mail naar louise@hensencoaching.nl of via het contactformulier op www.hensencoaching.nl

Inschrijfformulier Stress Release Singing

    Ik ga akkoord met de automatische afschrijving van het verschuldigde bedrag. De afschrijving voor de eerste reeks zal plaats vinden in 1 termijn eind september 2024; voor de 2e reeks in februari 2025. Tevens gaat u met het aanvinken akkoord met de algemene voorwaarden, kijk op de website voor de algemene voorwaarden (onder de knop "Lesvormen en Inschrijven")*
  • Na het verzenden krijgt u het bericht: "Bedankt, uw inschrijving is ontvangen". Heeft u in het bestelformulier ook uw e-mail adres ingevuld, dan krijgt u per ommegaande een e-mail met de verzonden gegevens. Voor meer informatie info@nieuwemuziekschoolalphen.nl