Emmy-Smit Harples

Emmy Smit, Harples

Wie ben ik?
Al ruim 25 jaar een bevlogen muziekdocent! Ik geef muzieklessen aan mensen vanaf 2 jaar, omdat ik vind dat muziek een verrijking van het leven is en iedereen de kans moet hebben om muziek te maken. Ik studeerde harp bij Erika Waardenburg die ook harpisten als Remy van Kesteren en Lavinia Meijer heeft opgeleid. Naast harples geef ik ook muziekcursussen voor peuters, kleuters en kinderen uit groep 3 en 4. (Voor meer informatie: kijk bij de kindercursussen.) Mijn uitdaging is om mijn leerlingen op prettige en professionele wijze te begeleiden in hun persoonlijke doelen, waarbij ik rekening houd met hun wensen en mogelijkheden. Naast mijn werk als muziekdocent studeer ik in deeltijd aan de Pabo.

Harples, instrument en lesinhoud

In het verleden geassocieerd met duur, elitair en onbereikbaar, tegenwoordig is de populariteit van de harp stijgende en terecht! De harp is een uitermate fijn instrument waar je veel kanten mee op kan. Mooi als solo-instrument maar ook heel geschikt om samen met andere instrumenten en/of zang te bespelen.  Kinderen vanaf een jaar of 7 kunnen al starten op kleinere betaalbare harpen. Maar ook volwassenen zonder enige ervaring met muziek kunnen leren harpspelen.

 

Als beginner leer je de benodigde techniek en kun je tijdens je eerste les al een liedje spelen. Noten lezen leer je tijdens de lessen. Ben je een gevorderde leerling en wil je les krijgen in een speciale muziekstijl dan is dat mogelijk.

 

Lesdagen/lestijden

Woensdag
Vrijdag

Harples, voor contact en/of meer informatie

Emmy Smit
ewfsmit@gmail.com
06 15 52 36 29