Emmy-Smit Harples

Emmy Smit, Harples

De harp is voor mij het mooiste muziekinstrument dat er bestaat. Doordat je de snaren met je eigen vingertoppen bespeelt klinkt een harp bij elke harpspeler anders, dit maakt het persoonlijk en uniek. Mijn liefde voor de harp combineer ik met mijn passie voor lesgeven, ik doe dit al sinds ik in Utrecht harp studeerde bij Erika Waardenburg.

Als harpdocent probeer ik mijn leerlingen op prettige en professionele wijze te begeleiden in hun persoonlijke doelen waarbij ik rekening houd met hun mogelijkheden.

Harples, instrument en lesinhoud

In het verleden geassocieerd met duur, elitair en onbereikbaar, tegenwoordig is de populariteit van de harp stijgende en terecht! De harp is een uitermate fijn instrument waar je veel kanten mee op kan. Mooi als solo-instrument maar ook heel geschikt om samen met andere instrumenten en/of zang te bespelen.  Kinderen vanaf een jaar of 7 kunnen al starten op kleinere betaalbare harpen. Maar ook volwassenen zonder enige ervaring met muziek kunnen leren harpspelen.

Als beginner leer je de benodigde techniek en kun je tijdens je eerste les al een liedje spelen. Noten lezen leer je tijdens de lessen. Ben je een gevorderde leerling en wil je les krijgen in een speciale muziekstijl dan is dat mogelijk.

Lesdagen/lestijden

Woensdag

Harples, voor contact en/of meer informatie

Emmy Smit
ewfsmit@gmail.com
06 15 52 36 29