INSCHRIJVEN
Inschrijven voor de lessen, samenspel, koren  en/of cursussen kan via de website.
Sommige instrumenten (dwarsfluit, saxofoon, piano, viool, gitaar, elektrisch gitaar) en zang worden gegeven door verschillende docenten. Wanneer je bij inschrijving de keuze voor een docent open laat, deelt de muziekschool je in bij een docent.

GEZINSKORTING
Als meer leden uit hetzelfde gezin instrumentale lessen of zanglessen volgen, krijgen het tweede gezinslid en volgende gezinsleden 10% korting op het lesgeld. Voor meer informatie.

HAFAKORTING
Leden van de Alphense muziekverenigingen krijgen 10% korting op het tarief voor de instrumentale jaarcursussen op het instrument dat ze in die vereniging bespelen. Voor meer informatie.

GESPREIDE BETALING VAN DE LESSEN
De docent stuurt zijn leerlingen een factuur.
In overleg met de docent kan  het lesgeld worden betaald in meerdere termijnen.

INGESCHREVEN EN DAN?

Instrumentale en zanglessen

Uiterlijk binnen 10 dagen wordt er contact met de deelnemer opgenomen, zodat een afspraak kan worden gemaakt over lesdag en tijdstip. Bij inschrijving in vakantieperiodes gebeurt dit zo spoedig mogelijk na afloop van die periode. Eventueel wordt een proefles gegeven. Daarna ontvangt de deelnemer een schriftelijke bevestiging van plaatsing door de docent.

Cursussen, ensembles, koren en popbands

Cursussen, ensembles, koren en popbands gaan alleen van start wanneer er voldoende inschrijvingen zijn. Uiterlijk één week voor aanvang van een cursus, ensemble, koor of popband ontvangt de deelnemer een schriftelijke bevestiging van plaatsing door de docent.