Djoeke Boomsma, Zangles en/of Songwriting

djoeke Boomsma zangles alphen

https://www.alphens.nl/nieuws/zingen-draait-om-zelfvertrouwen.html

Zingen begon bij mij jaren geleden met Kinderen voor Kinderen. Het heeft me altijd een vrij gevoel gegeven en was een manier om mezelf te overwinnen. Inmiddels ben ik zo’n vijftien jaar verder, heb ik op vele podia en (inter)nationale festivals opgetreden en heb ik nu mijn conservatorium diploma in zang en songwriting. Zo kan het dus lopen! Iedereen begint ergens en kan leren zingen, de stem is een vervormbaar instrument dus laat je niet tegenhouden!

Het schrijven van muziek was een groot deel van mijn opleiding en is voor mij echt een creatieve uitlaatklep. Ik schrijf mijn eigen songs als singer-songwriter en voor mijn band DOOXS maar ook voor dj’s in de dance scene.  Ik kan je de tools & tricks leren die je nodig hebt bij het schrijven van een popsong. Ook als je nog geen instrument speelt of nog nooit een liedje hebt geschreven, kun je bij mij terecht!

Lesinhoud Zangles

Iedere stem is uniek en vraagt daarom om een eigen aanpak. Ik werk aan:

 • Ademhalings techniek
 • Ontspannen en aanspannen van de juiste spieren
 • Uitbreiding van het stemgeluid of ontwikkelen van meerdere klankkleuren.
 • Ontwikkelen van het muzikale gehoor
 • Emoties inzetten om een nummer goed over te kunnen brengen
 • DURVEN!

 

Lesinhoud Songwriting:

Wil je ook graag je eigen liedjes schrijven maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan kun je bij mij ook songwrite les krijgen (of een combinatie van zang en songwriting). Je leert dan alles over:

 

 • Liedstructuur
 • Melodie en Ritmische opbouw
 • Akkoordenschema’s
 • Tekst inhoud
 • Wat maakt jou, jou?

Lesdagen/lestijden:
Maandag en donderdag

voor contact en/of meer informatie
Djoeke Boomsma
djoekevocalcoaching@gmail.com
06 36546367

Schrijf je in via  https://nieuwemuziekschoolalphen.nl/formulier/