George Reijnders, klassiek gitaar BOSKOOP

Vanaf het allereerste moment dat ik een gitaar vasthield vond ik het een super fascinerend instrument: een snaar aanslaan en dan ineens geluid horen en de hele gitaar voelen trillen! Hoe meer ik vervolgens leerde, hoe leuker gitaarspelen werd. Dat plezier deel ik graag met mijn leerlingen.

In de gitaarlessen gaan we lekker veel spelen, met onder andere aandacht voor een goede techniek, muzikale ideeën en noten lezen. Het leukste aan het lesgeven vind ik de momenten wanneer leerlingen zichtbaar positief verbaast zijn over zichzelf, wanneer ze ineens iets kunnen wat ze een moment eerder niet konden.

Ik heb klassiek gitaar gestudeerd aan het conservatorium: mijn bachelor heb ik gedaan aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag en daarna heb ik mijn master afgerond aan Luca School of Arts in Leuven, België. Naast lesgeven treed ik graag op: solo, of samen met mijn zus, celliste Astrid Reijnders. Meer informatie over mijn praktijk als uitvoerend musicus is te vinden op www.georgereijnders.com.

Lesdagen/lestijden

Vrijdag Boskoop

Klassiek gitaar voor contact en/of meer informatie

George Reijnders,
georgereijnders@outlook.com
06 58742444

inschrijven via formulier-boskoop – Nieuwe Muziekschool Alphen