De Alphense Goldies, Simply the Best en 50 Tinten Grijs

Alphense-Goldies-I

Eind augustus 2014 is het koor de Alphense Goldies van start gegaan onder leiding van dirigent Ibo van Ingen en is een samenwerking van de Nieuwe Muziekschool Alphen en Serviceflat Driehoorne.
Hij liep sinds 2009 rond met plannen voor het oprichten van een popkoor voor senioren, na het zien van de documentaire Young@Heart.
Beide instellingen besloten om het in eerste instantie als een project op te zetten en wereldkundig te maken.

Na aankondiging in de lokale dagbladen stroomden de aanmeldingen binnen, het koor van 55 leden, repeteert nu wekelijks op dinsdagochtend in Driehoorne.

Omdat de wachtlijsten in Alphen zo lang waren is er sinds september 2015 ook het koor Simply the Best : dat koor –inmiddels ook 53 zangers- repeteert op vrijdagmiddag in Driehoorne Alphen.
Vanwege de grote belangstelling werd in januari van 2015 in samenwerking met Verzorgingshuis De Driehof gestart met de groep ’50 TintenGrijs’ in Hazerswoude.

De Alphense Goldies zijn hét bewijs dat het bij muziek niet alleen gaat om de muziek zelf, maar vooral ook om wat muziek voor mensen kan betekenen.
Nog uitgesprokener dan bij het bespelen van een instrument, is zingen iets wat je doet met je hele lijf, van top tot teen.

50TintenGrijs

 

 

 

Alphense Goldies : dinsdagochtend in de grote recreatiezaal van Serviceflat Driehoorne van 10.10u- 11.45u  o.l.v. Harmen Cnossen

Simply the Best
: vrijdagmiddag in de grote recreatiezaal van Serviceflat Driehoorne van 13.45u- 15.15u o.l.v. Harmen Cnossen
Adres Uranusstraat 34 Alphen a/d Rijn

50 Tinten Grijs : Zorgcentrum Driehof in Hazerswoude-Dorp op woensdagochtend van 10.10u-11.45u o.l.v. Martin van der Brugge

Info/contact: info@nieuwemuziekschoolalphen.nl

Cursusduur

 

Gehele seizoen
Cursusgeld  € 163,–
Aanmelden en informatie
 50 Tinten Grijs
Hazerswoude-Dorp, woensdagochtend
contact adres

infokoor.50tintengrijs@gmail.com

Alphense Goldies
Alphen aan den Rijn, dinsdagochtend
Yvonne Versteeg
alphensegoldies@gmail.com
Simply the Best
Alphen aan den Rijn, vrijdagmiddag