gitaarles

Gitaarles, Daniël Antonie, Boskoop

Ik ben Daniël Antonie gitaar docent aan de muziekschool van Alphen aan den Rijn.

De liefde voor de muziek en het instrument was er al gelijk vanaf dat ik begon met gitaar spelen. Al toen ik klein was luisterde ik graag naar muziek en vond ik het prachtig om te zien hoe mensen bezig waren met instrumenten. De gitaar bleek voor mij de manier te zijn om mijn liefde voor de muziek te uiten. Al snel besloot ik dat ik deze passie wilde gaan delen.

Ik ben daarom na mijn middelbareschooltijd doorgestroomd naar het conservatorium. Doormiddel van concerten die ik door het land geef deel ik mijn muziek en probeer ik het publiek de schoonheid en de klanken van de gitaar te laten horen. Dit doe ik momenteel samen met Ger Oostehaven onder de naam ‘the Guitar Connection’, wij spelen veel Spaans en Zuid Amerikaanse muziek.

Sinds 2015 ben ik afgestudeerd aan het conservatorium van Amsterdam.

Hier ben ik opgeleid tot uitvoerend en docerend musicus. Behalve door middel van concerten wil ik graag de liefde voor het instrument en de muziek delen en overdragen via het les geven. Tijdens de muziek lessen ga ik niet alleen voor een goeie technische beheersing van het instrument, maar vooral voor het vinden en uitdiepen van de muziek die het beste bij de leerling past. Zodat er met veel motivatie en plezier gespeeld word.

Gitaarles Boskoop , Lesdagen/lestijden

Boskoop: Woensdag
Alphen aan den Rijn: Maandag, Dinsdag en Vrijdag

Voor contact en/of meer informatie 

Daniël Antonie

Email: Danielantonie@gmail.com
Tel: 06-28495706
Waar: Bibliotheek Boskoop, Raadhuisplein 3, 2771EK Boskoop
Inschrijven: https://nieuwemuziekschoolalphen.nl/formulier-boskoop/