popkorn

Pur Sang zoekt nieuwe leden

Popkoor Pur Sang is op zoek naar nieuwe leden voor alle stemgroepen Sopraan 1, Sopraan 2 (of Mezzo), Alt, Tenor of Bas. Ben jij een ervaren zanger(es) en hou je van muziek maken in groepsverband? Dan is ons koor misschien wel wat voor jou!

Popkoor Pur Sang is een enthousiaste groep zangers/zangeressen onder leiding van onze nieuwe dirigent Daan Kuijt met een zeer uitgebreid repertoire. De ca 20 leden zingen 3 tot 6-stemmige nummers, Nederlands- of Engelstalig in verschillende genres. Dirigent Daan is jong, studeert aan het conservatorium en neemt een verfrissende, eigentijdse inbreng met zich mee.

Door onze repertoire commissie wordt er gewerkt aan een uitbreiding van het repertoire met nieuwe nummers. Dus dit is het juiste moment om in te stappen en je aan te melden voor ons koor.

Enthousiast? Kom een keer (vrijblijvend) mee repeteren. Dit doen we op donderdagavond van 20-22 uur. Stuur een berichtje naar pursangalphen@gmail.com  als je geïnteresseerd bent. We starten weer na de zomervakantie