kunstbus-2021-2022

Geachte muziekliefhebber,

Het is lastig in deze tijd om een programma voor de kunstbus te maken. De theaters zijn zeer terughoudend met groepsboekingen vanwege de beperkte zaalbezetting.
We hadden al een concert met Christianne Stotijn gepland, maar helaas moeten we dat voor de 2e keer uitstellen. De nieuwe datum wordt zondagmiddag 30 januari 2022. Het programma dat zij gaat zingen heet “Stimme der Sehnsucht” met liederen van Tchaikovsky, Mahler, Pfitzner en Strauss. Dat verlangen naar een cultureel uitje hebben we allemaal.

Om 21 september toch door te laten gaan hebben we Trio Tangata met de Alphense topsaxofoniste Aubrey Snell op saxofoon geboekt. Tangata bestaat uit Jacqueline Edeling bandoneon, Boris Franz contrabas en Margreet Markerink piano. Zij spelen voor ons een eerbetoon aan “Piazzola 100 jaar”.
Om dit concert binnen de regels mogelijk te maken zijn er 2 sessies van ieder max. 75 personen. Er is een sessie om half 3 en één om 4 uur. U wordt ingedeeld bij één van de sessies afhankelijk van belangstelling en busroutes. Vooraf is er een kopje thee of koffie.

Plaats: Parktheater, Cornelis Geellaan 2, Alphen aan den Rijn
Aanvang: 14.30 uur en 16.00 uur

Indien u dat wenst kunt u gebruik maken van de bus via de bekende opstapplaatsen. U moet dat bij uw bestelling aangeven. De meerkosten zijn € 5,–.

LET OP: voor dit concertconcert is geen coronatoegangsbewijs noodzakelijk.

 

U kunt op de volgende manieren inschrijven (controleer eerst of alle persoonlijke gegevens correct vermeld zijn):
• Via de website  https://nieuwemuziekschoolalphen.nl/inschrijfformulier-kunstbus/ Vul het digitale formulier volgens de instructie in.
• Door de ontvangen e-mail te beantwoorden en het bestelformulier volledig in te vullen.
• Door het bestelformulier te gebruiken en dit in de brievenbus bij de muziekschool doen of voldoende gefrankeerd toe te zenden.
Met de ondertekening van het formulier verleent u de muziekschool machtiging om het totaalbedrag van uw bankrekening af te schrijven. Het verschuldigde bedrag wordt in september 2021 bij u geïncasseerd. Bestelde kaarten kunnen niet worden teruggenomen.

Uw inschrijving moet uiterlijk Donderdag 9 september ontvangen zijn. De datum van binnenkomst van uw inschrijving is bepalend voor de toedeling van de kaarten in het geval dat de belangstelling groter is dan het aantal beschikbare plaatsen (in bus of theater).
Uiterlijk 14 september ontvangt u een bevestiging van uw inschrijving met alle informatie over opstapplaats, tijdstip van vertrek, etc .

Met vriendelijke groet,

Bert van de Zand
Coördinator Kunstbus
Email: bertvandezand@ziggo.nl