Mark-Lotz dwarsfluitles

Mark Erichsen, Dwarsfluitles

Dwarsfluitles

Samen met de leerling de magie van muziek beleven.
Sinds 25 jaar geef ik fluitles en les aan ensembles in Alphen aan den Rijn een deel mijn passie en veel mooie resultaten met mijn leerlingen.
Ik heb twee studies afgerond: Klassieke muziek op de Amsterdamse Hogeschool van de Kunsten en Lichte muziek op het Hilversums Conservatorium. Naast mijn prive lespraktijk praktiseer ik als docent fluit (en ensemble) op de Hogescholen in Utrecht en Rotterdam. Ben je geïnteresseerd in mijn werk als solist en musicus klik hier.

Dwarsfluitles, instrument en lesinhoud

Ik geef fluitles aan kinderen (vanaf 8 jaar), aan jeugd en aan volwassenen. Iedere leerling is verschillend, daarom pas ik mijn lessen per leerling of per groep aan. Dit gebeurt in overleg met de leerling en zijn ouders.
Dwarsfluit spelen is niet moeilijk. Je hebt eigenlijk alleen oefening nodig en noten leer je spelenderwijs. Je hebt een muziekstandaard nodig en zult een aantal muziekboeken per jaar (1-3) moeten aanschaffen. Een fluit kun je in het eerste studiejaar van de muziekschool huren. Raadpleeg voor aanschaf van een dwarsfluit altijd de docent.
Op afspraak is het mogelijk om een les bij te wonen of een proefles te krijgen.
Ik geef ook de cursus ‘improvisatie voor dummies‘ en gevorderde muzikanten kunnen bij mij terecht voor opfris cursussen, met een ensemble, theorie les, improvisatie les (jazz/pop/world).

Ben je geïnteresseerd in mijn werk als fluitist, klik hier.

Lesdagen/lestijden

Dinsdag

Dwarsfluitles, voor contact en/of meer informatie

Mark Erichsen,
m.erichsen@xs4all.nl
06 40535488