concertserie AUBREY SNELL

17 november Arte Duo

Tweede concert in Concertserie a/d Rijn

Muziek klinkt altijd mooier in een monument. Daarom krijgt Alphen aan den Rijn er een nieuwe concertserie bij de Nieuwe Muziekschool in het monumentale raadhuis aan het Burgemeester Visserpark.

In de concertzaal van het voormalige raadhuis worden de komende maanden zes concerten van hoge muzikale kwaliteit gehouden. Het is een initiatief van de Alphense saxofoniste Aubrey Snell. Haar instrument, de saxofoon, zal bij elk van de zes concerten een prominente rol spelen.

Het spectaculaire programma ‘Salut d’Amour’ gespeeld door het Arte Duo in Concertserie a/d Rijn.
Het programma bestaat uit verschillende bijzondere klassieke werken in een nieuw jasje, met onder meer werken van Schumann, Fauré, Saint- Saëns, Elgar maar ook een Ragtime en humoristische composities van Dubois zullen niet ontbreken. Werken die allemaal mooi op dit instrument klinken.

De volgende concerten zijn op 15 december (kerstconcert), 26 januari (Alphense musici), 8 maart (Joris en de draak) en 19 april (drie topvrouwen).

Het concert ‘Salut d’Amour’ begint zondag 17 november om 14.00 uur. Kaarten kosten in de voorverkoop 12,50 euro en aan de zaal 15 euro. Reserveren kan via tel. 06-28917452 of stichtingpodiumnoot@gmail.com

 

Hartelijke groet,

 

Aubrey Snell