Donderdag 13 Februari, aanvang 20:00 uur

POPSCHOOL BANDS LIVE ON STAGE.

Donderdagavond 13 februari, vanaf 20.00 uur organiseert de Popafdeling  van de Nieuwe Muziekschool Alphen, al sinds 1993 onderdeel van de oude Streekmuziekschool Alphen, een minifestival, waarin de  bandjes van de Popafdeling zich zullen presenteren in café Ciao aan de Hooftstraat 126.
Cursisten van de Popafdeling hebben onder begeleiding van twee docenten een half jaar lang iedere week geoefend en gerepeteerd en zullen deze avond laten zien wat ze in huis hebben met een repertoire variërend van Singersongwriter tot Metal, en van Rock tot R&B.

Alles wordt uit de kast gehaald om er een spectaculaire avond van te maken. Ook is er op deze avond gelegenheid om vragen te stellen aan de docenten of om gewoon te kijken hoe het is om in een popgroep binnen de Nieuwe Muziekschool Alphen te spelen.

De popschool van NMSA is er voor instrumentalisten en vocalisten vanaf veertien jaar met enige ervaring. De junior popband start zelfs al vanaf 10 jaar. De cursisten krijgen één keer per week les op hun instrument. Daarnaast word er aandacht besteed aan de theorie en krijgen ze gezamenlijk bandles. Gedurende het hele jaar geven de verschillende bands concerten op de muziekschool en op gerenommeerde podia in de stad, zoals Ciao, Partkvilla of op het Rijnplein.

Café Ciao
Hooftstraat 126
2406 GM Alphen aan den Rijn
Aanvang 20:00 uur