Louise_Hensen zangles

Louise Hensen, Zangles, Pianobegeleiding – spelen en zingen

Na een korte carrière als jurist besloot ik  dat optreden met een microfoon in de hand toch vele malen leuker is dan optreden met een pleitnota voor de rechtbank. Ik  ging naar het Utrechts Conservatorium!

Op het conservatorium kreeg ik les van Annemarie Maas, Lydia van Dam en Harjo Pasveer.
Masterclasses en workshops volgde ik onder meer bij Deborah J. Carter, Mathilde Santing en Dee Daniels.

Ik  studeerde in 2013  Cum Laude af met een programma vol gezongen en vertelde (gesproken) verhalen, dat door de examencommissie werd omschreven als “een uitzonderlijk concert dat aanvoelde als een warm bad”.

Ik  speel op het moment in verschillende (theater)producties en bands, waarmee ik optreed in de Nederlandse theaters en op (internationale) jazzpodia.

Zangles, lesinhoud

Vind jij het heerlijk om te zingen? En wil je leren daarbij je stem zo goed mogelijk te gebruiken? Dan ben je bij mij aan het goede adres! Zangles geef ik in de stijlen pop, jazz, soul en musical. In de les wordt gewerkt aan:

stem- en ademhalingstechniek

tekstbeleving

uitbreiding repertoire en repertoirekeuze

improvisatie

performance

gehoortraining

 

Ook tot de mogelijkheden behoren:

NIEUW! Pianobegeleiding – spelen en zingen. Leer jezelf met akkoorden begeleiden op de piano

instuderen van een lied

voorbereiding op audities

 

Lesdagen/lestijden

Maandag en Woensdag 

 

Zangles, voor contact en/of meer informatie

Louise Hensen
louisehensen@hotmail.com
06 42713068