Nieuwe muziekschool Alphen

Wij gaan weer open!

Op woensdag 19 mei a.s. mag de Nieuwe Muziekschool Alphen haar deuren weer openen voor alle muzieklessen voor maximaal twee personen plus een docent.
Grotere groepslessen zijn niet toegestaan, behalve als het gaat om kinderen en jongeren tot en met 17 jaar.

Dat houdt dus in dat per 19 mei a.s. óók de jeugd-ensembles, de muziekspeelplaats, peuter- en kleutermuziek weer mogen beginnen!

Welkom iedereen!

Uiteraard blijven de geldende coronaregels van kracht zoals:

De leskamers zijn zo ingericht dat er 1,5 meter afstand is tussen de leerling en de docent.
De leerling mag niet komen bij hoesten, keelpijn, koorts, kortademigheid en druk op de borst. De les kan dan in overleg met de docent evt. online gegeven worden.
Een mondkapje dragen (> 12 jaar)is verplicht bij  verplaatsing binnen het gebouw. Tijdens de les mag deze worden afgezet.
De ingang van de muziekschool is de bekende deur aan de zijkant. Aan de andere zijde van het gebouw, recht tegenover de ingang is nu de uitgang (naast de trouwzaal). Ouders/verzorgers die hun kind ophalen na de les kunnen het beste aan die kant wachten. Er zal een routekaart hangen bij de ingang van de school.
Bij de ingang, in de foyer en in de hal op de 1e verdieping staat een fles met desinfecteermiddel. Leerlingen moeten hun handen ontsmetten voor ze de leskamer betreden. Ook na afloop van de les desinfecteren de leerlingen hun handen. In de leskamer is reinigingsgel aanwezig.