Vacature zangdocent(e) musical

De Nieuwe Muziekschool Alphen aan den Rijn is een bloeiende coöperatie van muziekdocenten die veelsoortig muziekonderwijs en muziekevenementen in Alphen aan den Rijn en omstreken verzorgt. Voor jong en oud, één op één, groepen, koren, kindercursussen enz.

Onze zangafdeling is een groeiende praktijk met een grote bekendheid in onze omgeving. Het huidige zangteam bestaat uit een viertal docenten met ieder hun eigen specialiteit.

Op dit moment groeit het aantal leerlingen harder dan wij aan lessen kunnen aanbieden. Vanuit de leerlingen is er een grote vraag naar zangles toegespitst op musical. Ook telt de gemeente Alphen aan den Rijn een aantal musical verenigingen waaruit leerlingen ons regelmatig contacteren voor zangles.

We zijn op zoek naar een conservatorium afgestudeerde zangdocent (m/v/x) met de specialisatie musical, die ondernemend en actief betrokken wil zijn bij de coöperatie. Initieel beslaat het aantal uren vermoedelijk één dagdeel met mogelijkheid tot uitbreiding.

De NMSA biedt:

  • een fijne, professionele werkomgeving binnen een saamhorig docententeam
  • ruimte om te groeien
  • zelfstandigheid
  • marktconforme beloning
  • lesdag donderdag en/of vrijdag

Voor meer informatie:
info@nieuwemuziekschoolalphen.nl of bel 06 28495706 (Daniël Antonie, coördinator NMSA) of 06 39185998 (Tom Schreuder, coördinator NMSA)

Enthousiast geworden van deze vacature? Graag zien we een reactie voor 13 mei van je tegemoet. Dat kan schriftelijk via een motivatiebrief en CV naar info@nieuwemuziekschoolalphen.nl. Uit de aanmeldingen volgt een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.