Popfestival 25 januari in Parkvilla

5 POPBANDS LIVE ON STAGE.

Op woensdagavond 25 januari, aanvang 19:30,  organiseert  de popafdeling van de Nieuwe Muziekschool Alphen (NMSA)  samen met Parkvilla voor de derde  keer  een popfestival waarin  Popbands van de Nieuwe Muziekschool Alphen  zich  presenteren in de Theaterzaal van Parkvilla.

Cursisten van de popafdeling, onder begeleiding van de docenten  Tom Schreuder en Chiel van Rijn, en bands  die gebruik maken van de oefenruimte van de NMSA zullen deze avond laten zien wat ze in huis hebben met een repertoire variërend van Singer-Songwriter tot Metal, en van Rock tot R&B.

De  volgende popbands en artiesten  zullen op deze avond spelen:

Troubled, After Hours, Ipanic, Escalation en de NMSA PopProject Band

Alles wordt uit de kast gehaald om er een fantastische  avond van te maken. Ook is er op deze avond gelegenheid om vragen te stellen aan de docenten of om gewoon te kijken hoe het is om in een popgroep binnen de Nieuwe Muziekschool Alphen te spelen.

De popafdeling van de Nieuwe Muziekschool Alphen (de NMSA) is er voor instrumentalisten en vocalisten vanaf veertien jaar met enige ervaring. De juniorpopband start zelfs al vanaf 10 jaar. De cursisten krijgen één keer per week les op hun instrument. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan de theorie en krijgen ze gezamenlijk bandles. Gedurende het hele jaar geven de verschillende bands concerten op de muziekschool en op gerenommeerde podia zoals Ciao, op het Rijnplein en ook  in Parkvilla.

Ga voor meer informatie naar  www.nieuwemuziekschoolalphen.nl

Datum en tijd: Woensdag 25 januari 2023, van 19:30 tot ca. 22:30
Parkvilla Cornelis Geellaan 2, 2406 JG Alphen aan den Rijn

Toegang gratis, reserveren is noodzakelijk

Klik hier om uw kaarten te reserveren