NMSA op parkkunst

NMSA op Parkkunst 27 april 2022

Het culturele festival Parkkunst op Koningsdag is na twee jaar afwezigheid weer terug met bekende artiesten, aanstormend talent, een buitenbios en nog veel meer.

De happening op 27 april vanaf 12:00 uur is er voor de hele familie en bruist van de activiteiten. Er is volop live muziek, kunst en cultuur, lekker eten en drinken en tal van kunstkramen in Park Rijnstroom.

Op het grote podium staan live Long Way Blues, Join the Wolf Pack, Robby Valentine en Nico Dijkshoorn, Rinus Gerritsen and the Wizards. Allemaal staan ze garant voor een wervelend concert. Op een groot scherm op het terras wordt ’s avonds om 21:00 uur onder de sterrenhemel de heerlijke feel-goodfilm van Woody Allen: Midnight in Paris vertoond.

Op het kleine podium is er een gevarieerd programma georganiseerd door de Nieuwe Muziekschool Alphen en het Productiehuis Alphen. Op het talentenpodium staat, in samenwerking met Serious Music Alphen, aanstormend talent en zijn er optredens van Wessel van de Voort, Huysmerck, RijstErbij, i-Panic, Sherano en Naomi Snell.

In het park geven steltentheater Sam Shine, Magic goochelaar Wouter en sneltekenaar Jeroen Busschers acte de présence. Voor de kinderen is er ook genoeg te beleven, van een zweefmolen tot diverse workshops, waaronder een circus workshop en Fashion design en schmink met Layla Kühnen.

(bron Alphens.nl)