tom schreuder

Tom Schreuder, Electrisch Gitaarles

Na het horen van het gitaarspel en bijbehorende effecten van U2, was ik verkocht aan de gitaar. Ik ben geschoold in jazz en pop, maar mijn hart ligt nog steeds bij rockmuziek.  In verschillende bands actief (jazz, pop en rock).

Electrisch Gitaarles, instrument en lesinhoud

Solo’s, akkoorden, slagjes, gitaarriffs: je kunt zoveel verschillende dingen spelen op de gitaar! Tijdens mijn lessen probeer ik veelal de muziek te spelen die de leerling aanspreekt. Het lesmateriaal pas ik daarop aan. Tegelijkertijd probeer ik hem/haar ook andere muziek te laten horen om het muzikaal spectrum te verbreden.

Lesdagen/lestijden

Dinsdag en Donderdag

Electrisch Gitaarles, voor contact en/of meer informatie

Tom Schreuder

tomschreuder@gmail.com

0639185998