concertserie AUBREY SNELL

Aubrey Snell , Saxofoonles

“Over muziek blijf ik mij verwonderen en het spelen van de saxofoon blijft een passie”

Op de muziekschool in Alphen begon ik bij Iwan Szomoru met saxofoonlessen. Muziek was voor mij het leukste wat er bestond.  Al studeerde ik in het begin niet veel, er kwam een moment dat ik de geest kreeg. Ik wilde naar het conservatorium en werd aangenomen.  Ik studeerde klassiek saxofoon bij de Leo van Oosterom en Johan van der Linden. Behaalde Cum Laude mijn Bachelor-diploma bij Willem van Merwijk, waarna ik in juni 2007 aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag bij Frank Timpe mijn Master  Cum Laude afsloot met onderscheiding.

Ik heb vele concertzalen, theaters gezien en met vele ensembles mogen meespelen. Samen met Iwan hebben wij een mooie tijd gehad met Filmorkest Max Tak waar we in binnen en buitenlandse theaters hebben gespeeld. Omdat de saxofoon nog een relatief jong instrument is heb ik voor het Arte Duo, bestaande uit saxofoon en piano nieuwe werken laten schrijven.

Over muziek blijf ik mij verwonderen en het spelen van de saxofoon blijft een passie. Muziek aanleren en vertellen wat er allemaal kan met een saxofoon is naast mijn speelpraktijk net zo belangrijk.

Tomeloze energie, artistieke veelzijdigheid en een hoofd vol ideeën. Muziekfreak, bühnebeest en theatertijger… en nog veel meer.

 

Lesdagen/lestijden
Maandag en donderdag of in overleg.

Saxofoonles, voor contact en/of meer informatie

Aubrey Snell
snellaubrey@gmail.com
website:  www.aubreysnell.com
06 30710006

Inschrijven via  formulier – Nieuwe Muziekschool Alphen