Lianne Loos, Peutermuziek

Ik heb muziek van huis uit meegekregen. Vroeger stond er altijd muziek aan er werd er veel gezongen en gedanst thuis. Deze interesse is alleen gegroeid. Na een vooropleiding dans en theater ben ik musical gaan studeren aan het Koninklijk Conservatorium Brussel. Tijdens mijn stage in de musical Roodkapje kwam ik in aanraking met kinderen en wist ik dat ik daar meer mee wilde doen. Dus na mijn afstuderen in 2018 ben ik vooral aan de slag gegaan als muziek-, musical- en theaterdocent en geef ik nu les aan alle verschillende leeftijdsgroepen.

Peutermuziek is een cursus waarin de allerjongste kinderen in aanraking komen met muziek en instrumenten. Spelenderwijs gaan ik samen met de peuters en hun vader, moeder, oma of opa op ontdekkingsreis in de muziek door te zingen, bewegen, luisteren en spelen op instrumenten.

Naast de muziek staat vooral het plezier centraal in de les.

Lesdagen: Woensdag

Contact,  aanmelding en/of informatie

Lianne Loos
lianneloos@gmail.com
06 83536775