Kunstbus zondag 30 januari Christianne Stotijn

Geachte muziekliefhebber,

Met genoegen kan ik u het concert aankondigen van Christianne Stotijn en Joseph Breinl. Het programma dat zij gaat zingen heet “Stimme der Sehnsucht” met liederen van Tchaikovsky, Mahler, Pfitzner en Strauss. De Sehnsucht……. het verlangen naar een cultureel uitje van hoog niveau hebben we allemaal.

Ik heb met Christianne afgesproken om dit concert in de Oudshoornse kerk te geven. Qua akoestiek is dit een van de beste locaties in Alphen aan den Rijn. De bezetting is max. 200 personen, zodat de plaatsen aan de zijkant en achter de pilaren niet benut hoeven te worden.

Na afloop kan er onder het genot van een hapje en een drankje nog even nagepraat worden. Christianne zal dan haar kinderboek “Zarja en de Uil Van Orplid” promoten (€ 15,00) en uitleg geven over de samenhang met de door haar gezongen liederen.

Datum:  zondag 30 januari 2022

Plaats:  Oudshoornse kerk,  Oudshoornseweg 90, Alphen aan den Rijn

Aanvang:  14.30 uur

Prijs: € 36,00

Indien u dat wenst kunt u gebruik maken van de bus via de bekende opstapplaatsen. U moet dat bij uw bestelling aangeven. De meerkosten zijn € 10,00.

 

LET OP:  voor dit concertconcert is binnen de huidige regels een coronatoegangsbewijs met een QR-code noodzakelijk. Als de regels van overheidswege veranderen dan krijgt u daar tijdig bericht over.

U kunt op de volgende manieren inschrijven (controleer eerst of alle persoonlijke gegevens correct vermeld zijn):

  • Via de website  https://nieuwemuziekschoolalphen.nl/inschrijfformulier-kunstbus/ . Vul het digitale formulier volgens de instructie in.
  • Door de ontvangen e-mail te beantwoorden en het bestelformulier volledig in te vullen.
  • Door het bestelformulier te gebruiken en dit in de brievenbus bij de muziekschool doen of voldoende gefrankeerd toe te zenden.

Met de ondertekening van het formulier verleent u de ­­muziek­school mach­tiging om het totaalbedrag van uw bank­rekening af te schrijven. Het verschuldigde ­bedrag wordt in januari 2022 bij u geïncasseerd. Bestelde kaarten kunnen niet worden terug­­ge­no­men.

Uw inschrijving moet uiterlijk 1 december ontvangen zijn. De datum van binnen­komst van uw inschrijving is bepalend voor de toedeling van de kaarten in het geval dat de belangstelling groter is dan het aantal beschikbare plaatsen.

Uiterlijk 7 december ontvangt u een bevestiging van uw inschrijving.

 

Met vriendelijke groet,

Bert van de Zand

Coördinator Kunstbus

Email: bertvandezand@ziggo.nl

Tel.: 0615038000