fierce 'n' fire NMSA

6 POPBANDS IN CAFÉ CIAO 27 maart

6 POPBANDS LIVE ON STAGE.

Woensdag avond 27 maart, vanaf 20.00 uur organiseert de popafdeling van de Nieuwe Muziekschool Alphen een minifestival waarin maar liefst 6 (zes!) Popbands zich zullen presenteren in de café Ciao, Hooftstraat 12 Alphen aan den Rijn

Cursisten van de popafdeling hebben onder begeleiding van de docenten – Henk de Ligt en Tom Schreuder  –  een jaar lang iedere week geoefend en gerepeteerd en zullen deze avond laten zien wat ze in huis hebben met een repertoire variërend van Singer-Songwriter tot Metal, en van Rock tot R&B.

De  volgende  6 popband van de Nieuwe Muziekschool Alphen zullen op deze avond spelen:

The Pumpkins
Cover Up
5 Miles
Naamloos!
Elastic Band
Fierce ‘n’ Fire

De bands “Fierce’n’Fire”, “5 Miles”  spelen al enkele jaren samen.
Voor de juniorpopband “Cover up!”, voortgekomen uit een  juniorpopband cursus, is het de alweer het derde  jaar dat zij meespelen.
Ook  zal de ouderen band (40+), de “Elastic Band”, gespecialiseerd in het oerdegelijke rock repertoire  weer, net zoals vorig jaar Acte de Présence geven.

 

5 miles nmsa

 

Alles wordt uit de kast gehaald om er een fantastische  avond van te maken. Ook is er op deze avond gelegenheid om vragen te stellen aan de docenten of om gewoon te kijken hoe het is om in een popgroep binnen de Nieuwe Muziekschool Alphen te spelen.

De popafdeling van de Nieuwe Muziekschool Alphen (de NMSA) is er voor instrumentalisten en vocalisten vanaf veertien jaar met enige ervaring. De juniorpopband start zelfs al vanaf 10 jaar. De cursisten krijgen één keer per week les op hun instrument. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan de theorie en krijgen ze gezamenlijk bandles. Gedurende het hele jaar geven de verschillende bands concerten op de muziekschool en op gerenommeerde podia zoals Ciao, op het Rijnplein en ook  in Parkvilla.

Woensdag 27 maart, aanvang 20:00 uur, de toegang is gratis.
Café Ciao
Hooftstraat 126
2406 GM Alphen aan den Rijn